IMG_6173

Ervaringen

Het Mozaïek ervaren we als een school waar we als ouders nauw betrokken worden bij de ontwikkeling van ons kind. Het contact met de leerkracht is heel laagdrempelig, dat is erg prettig. Aanvullend op het reguliere lesprogramma bieden ze kinderen vaak iets extra's (bijvoorbeeld dansles of kabouterpad) en ook dat wordt erg gewaardeerd. Zowel door ons kind als door ons als ouders. Kortom, we zijn erg blij met Het Mozaïek als schoolkeuze.

Marije Geersing-Joosse (ouder groep 1)

Het Mozaïek creëert voor de kinderen een veilige en leuke plek om zich te kunnen ontwikkelen. Mede dankzij het Kanjer programma leren de kinderen dat ze zichzelf mogen zijn en wordt het onderwerp pesten ook bespreekbaar gemaakt. Dankzij de Parro-app is het heel eenvoudig om contact te hebben met de leerkracht. Medewerkers van het Mozaïek zijn erg betrokken met de kinderen. Maar het allerbelangrijkste voor ons als ouders: onze zoon gaat met veel plezier naar school!

Madelon Herfst (ouder groep 3)

Op het Mozaïek is een goede sfeer, zowel in de school als buiten op het plein. Er wordt veel gedaan aan samenwerken, ook tussen kinderen van verschillende leerjaren. De leerkrachten en directie zijn betrokken en enthousiast. Een fijne plek om veel te leren.

Tjitske Hartemink (ouder groep 7)